Keikat alkaa klo 22, ellei toisin mainita. Hae lippusi Kulmasta. 


Pe 12.5. Lazy Bonez

Kajaanilais-iisalmelais-kuopiolainen Lazy Bonez perustettiin sattumalta vuonna 2012. Yhtyeessä vaikuttaa jäseniä mm. Tarotista ja D-Cayedista. Melodista heavyrokkia taidokkaasti esittävä Lazy Bonez saadaan Kulman lavalle perjantaina.

Lue lisää tästä

Liput 7e

La 13.5. Huora

Punkin, rokin ja metallin seoksesta oman soundinsa luoneen tamperelais yhtyeen debyyttialbumi julkaistiin maaliskuussa. Nelihenkinen Huora ei kumartele ketään, vaan yhtyeen vilpitön aitous kuuluu ja näkyy. Huora kulkee omaa polkuaan, virnistää leveästi, näyttää sentteriä ja huutaa: "Vedetään ny saatana!"

Tutustu bändiin tästä

Liput 7e

KAO Fest ke 17., to 18.  ja la 20.5. 


Showtime kaikkina iltoina klo 21

Vapaa pääsy

Pe 19.5. Band of Vipers

Indie/alternativerock-yhtye Band of Vipers julkaisi toisen albuminsa huhtikuun lopussa ja saapuu Kulman lavalle perjantaina 19.5. Uudella albumilla Vipers jatkaa indie-rokin ytimessä, mutta yhtyeen saundi on saanut lisäväriä toisen kitaristin myötä. Yhtyeen energiset esiintymiset jäävät takuulla mieleen ja Band of Vipersin vahvuus onkin juuri viihdyttävässä lavashowssa. Yhtye niputtaa vaarallisen rock-meiningin ja kauniit pop-kappaleet nätisti toisiinsa.

Tutustu tästä

Vapaa pääsy

Pe 26.5. Blind Channel

Vahvassa nousukiidossa oleva nuori oululainen Blind Channel on kiistatta yksi lupaavimmista kotimaisista rocktulokkaista. "Violent poppia" soittava yhtye on kevään aikana esiintynyt ruotsalaisen Amaranthen kiertuelämppärinä ja keikkaillut Euroopassa. Bändi onkin nyt timanttisessa keikkakunnossa.

Blind Channel

Liput 8e


Pe 2.6. Manzana & Dark SarahTykkäätkö?