Soitto soi klo 22, ellei toisin mainita.

Liput ennakkoon: Kulmasta / tästä (sisältää palvelumaksun)

KisaVisa sunnuntaisin klo 18

KisaVisa on rento pubitietovisailu. Kerää 1-4 henkinen joukkue ja tule pelaamaan. Visassa pelataan illan aikana kaksi kierrosta ja kierrosvoittajat palkitaan Kulman lahjakorteilla. Kauden parhaimmille joukkueille lisää palkintoja. KisaVisa joka sunnuntai klo 18.

Lisää infoa

Pe 22.3. Sani

Aikakone yhtyeestä tunnettu Sani saadaan keikalle yhdessä kitaristi Tuomas "Gary" Keskisen kanssa.

Liput 7e Kulmasta

La 23.3. Lazy Bonez

Uuden albuminsa "Kiss of the night" julkaissut melodista heavyä soittava Lazy Bonez saadaan Kulman lavalle maaliskuussa. Bändin solistina toimii Tarot -yhtyeesta sekä Raskasta joulua -kiertueilta tuttu Tommi "Tuple" Salmela.

Liput 8e / 9,5e

Pe 29.3. Maagine, Rahat tai Henki. DJ Groovy-Mazel

Lue lisää

Liput 7e / 8,5e

Pe 5.4. Metal Pursuit

Metallimusiikki-aiheinen visailu, jonka jälkeen lavalle nousee kolme paikallista raskaamman musiikin kokoonpanoa; Immortalized, Wasten By Time sekä Limos.

Vapaa pääsy!

To 11.4. Beast In Black - SOLD OUT!

Keikka loppuunmyyty.

Showtime 21


Pe 12.4. Turmion Kätilöt

Liput 25e / 27,5e

La 13.4. K40 - Entisten nuorten bileet

Lavalla Muska, The Defenders ja After it.

Showtime 21

Liput 16e

La 20.4. The Francine

Lahtelainen The Francine on soittanut rock´n´rollia jo yli 30 vuotta. Trion musiikkia on kuvailtu matkan varrella myös mm. rockabillyksi, punkbillyksi ja powerbillyksi. Bändi keikkailee tänä vuonna harvakseltaan, joten tätä iltaa ei kannata jättää väliin.

Liput 15e / 16,5e

La 27.4. Blind Channel + Kätfish

Mitä voi tapahtua, kun yhteen hitsataan saumattomasti rock-henkinen asenne, energia ja andrenaliini sekä nykypäivän pop-musiikin tarttuvimmat koukut? Lopputulos on äärimmäisen koukuttava ja energinen paketti, jota yhtye kuivailee termillä "violent pop". Tätä on Blind Channel.

Illan lämppäri Kätfish on nelihenkinen punk pop -kokoonpano. Omien sanojensa mukaan bändi soittaa "naistennauratusrokkia" "läpällä ja selvinpäin"

Liput 12e / 13,5e

La 4.5. The Blanko

The Blanko julkaisee kauan odotetun kolmannen albuminsa "Stimulation Paradise" huhtikuun lopulla ja bändi saadaan levynjulkaisurundillaan myös Kulmaan.

Liput myynnissä to 21.3. klo 9
Liput ennakkoon 10e / 11,5e. Ovelta 12e

Pe 10.5. Jari Rättyä & Gepardi -orkesteri

Vapaa pääsy!Tykkäätkö?